eltaronger
MASIA SLOW LIFE
Plaça Alexandre Deulofeu, 1
17772 ORDIS (ALT EMPORDÀ)
GIRONA
616 90 82 94
La casa
L’interior

El Taronger és una masia elegant i moderna però al mateix temps familiar. Respectant sempre l’estructura original, s’ha adaptat perquè els nostres hostes gaudeixin de totes les comoditats. Equipada amb tot el necessari per a passar uns dies de desconnexió.

L'exterior

En el nostre jardí hi trobareu molts racons que conviden a la tranquil·litat, a descansar i a passar una bona estona. La piscina és perfecta per poder refrescar-se a l’estiu i llegir un bon llibre sota el porxo. A més a més, podreu fer una bona barbacoa i passar un dia perfecte en un entorn molt acollidor.

Serveis
Llar de foc
Calefacció
Parking
Wifi
Piscina
Barbacoa
Cuna nadó
Trona nadó
Planxa i taula
Condicions

Per tal de poder aplicar la tarifa corresponent, s’haurà d’indicar, el total de persones tant d’adults com de nens que no ocupin plaça.

(Nens de fins a 2 anys que no ocupin plaça, sense cost.)
Reserva i forma
de pagament

Per fer efectiva la reserva s’abonarà el 30% de l’import total de l’estada mitjançant transferència bancària. Si passats 5 dies des de la pre-reserva no s’ha rebut la paga i senyal es procedirà a cancel.lar la reserva sense previ avís.

L’import restant s’haurà d’abonar en efectiu a l’arribada a la casa.

També s’haurà d’abonar la taxa turística que és d’1€ per nit per cada persona major de 16 anys amb un màxim de 7 nits.

Política de
cancel·lació

Es podrà cancel.lar sense penalització fins a 30 dies naturals abans de la data prevista d’entrada.

Si la cancel.lació es comunica entre 15 i 29 dies naturals abans de la data prevista d’entrada es reemborsarà el 50% del pagament avançat.

No seràn d’aplicació les penalitzacions quan la cancel.lació es produeixi per causa de força major degudament acreditada.

Horaris d’entrada
i sortida

Per norma general, l’entrada a la casa serà a partir de les 16 hores del primer dia contractat i la sortida fins a les 12 hores de l’últim dia contractat. Altres opcions d’horari consultar amb la propietat. SEMPRE s’ha d’avisar amb antel.lació de l’hora d’arribada a la casa.

També hi hauria l’opció d’entrar a partir de les 14 hores (sempre que sigui possible) del primer dia contractat i sortida fins a les 15 hores de l’últim dia contractat, comunicant-ho al propietari en fer la reserva. Sense cap cost extra.

Normativa general
de la casa

És obligatori respectar les normes de convivència bàsiques (horaris per equips de so, consum de begudes alcohòliques a la via pública, fixar cartells sense autorització, estacionament de vehicles, etc.) que regeixen en tot el terme municipal d’Ordis. L’incompliment d’aquestes normatives pot donar lloc a denúncia de l’autoritat competent i la consegüent sanció econòmica.

En cap cas s’admetran més persones de les estipulades en el contracte, tant a l’interior de la casa, com en tot el seu recinte exterior.

S’aplicarà un suplement a la factura, per cada persona que es convidi a la casa i que no pernocti. Aquest suplement té un cost de 15 €, i només s’acceptaran un màxim de 5 convidats.

No està permès l’ús i instal·lació de matalassos, tendes de campanya, inflables, carpes, etc.

Si calgués adaptar alguna plaça supletòria, es comunicarà al propietari amb almenys 7 dies d’antelació.

No està permès l’entrada d’animals a la casa, ni al seu interior ni al seu exterior.

Indicar-te també que no es permeten festes ni música (ni a l’interior ni a l’exterior). No es permeten aparells de música externs, ni amplificadors ni altaveus ni karaokes. Hem de respectar la calma, el descans i la convivència entre els veïns, per tant, durant el dia els nivells de soroll han de ser els adequats i a la nit estan totalment prohibits. Qualsevol incompliment d’aquestes normes implicarà el desallotjament de la masia sense dret a cap reembors.

Tens algun dubte?