eltaronger
MASIA SLOW LIFE
Plaça Alexandre Deulofeu, 1
17772 ORDIS (ALT EMPORDÀ)
GIRONA
616 90 82 94
L’entorn
L'Empordà

Vora els serrats del Pirineu i arran del mar, trobem l’Empordà. Un indret amb un encant especial, que des de sempre, ha sigut enveja de tot aquell que el visita. Envoltat d’un paisatge majestuós, el nostre Empordà vesteix amb orgull la cultura i la tradició de tots els pobles que en formen part. Una experiència que no us deixarà indiferents.

La Costa Brava

La Costa Brava, una costa única i salvatge, com el seu nom indica. Resseguida per pobles, platges i penya-segats, té una naturalesa que la fan encisadora. Acompanyada del Mediterrani, el seu encant es percep en cada racó del territori que ocupa, immortalitzant una postal en la nostra memòria.

Els Pirineus

Ben a prop, també hi trobem un dels paisatges més emblemàtics de Catalunya, el sistema muntanyós dels Pirineus. Una serralada que se submergeix al mar Mediterrani i que és, sens dubte, un territori natural per gaudir del paisatge i tota mena d’activitats a l’aire lliure.

Girona

A poc més de mitja hora en cotxe es troba la majestuosa ciutat medieval de Girona. On poder gaudir d’una bona passejada, descobrint els seus carrers, places i monuments. Coneguda pel seu encant turístic i per la seva gastronomia, Girona és visitada per milers de persones cada any.

Tens algun dubte?