eltaronger
MASIA SLOW LIFE
Plaça Alexandre Deulofeu, 1
17772 ORDIS (ALT EMPORDÀ)
GIRONA
616 90 82 94
Zones comunes

Els espais comuns del Taronger, estan pensats per a tots els públics. Tots ells respiren harmonia i equilibri, perquè els nostres hostes els comparteixin i gaudeixin. Alguns estan enfocats per tal de poder oferir silenci i descans, i altres per aprofitar-los amb qualsevol activitat.

SALA D’ESTAR

La nostra sala d’estar, situada a la planta baixa, és un lloc perfecte on relaxar-se al sofà i tenir una agradable conversa mentre prens alguna beguda. Pels hiverns, està equipada d’una magnífica llar de foc, que dóna calidesa a la sala.

Televisió
Llar de foc
Wifi
Calefacció
WC
No
REBEDOR

El rebedor del Taronger manté l’essència de la masia, però li hem donat un toc modern, posant-hi un futbolí, perquè tan petits i grans, puguin passar una bona estona plegats. És molt espaiós i comunica amb la major part d’espais de la planta baixa.

Futbolí
Wifi
WC
MENJADOR

El menjador és una sala allargada amb una imponent taula, on hi cap un gran nombre de persones. Tots els hostes del Taronger hi tenen cabuda i és perfecte, tant per a àpats, com per mantenir-hi una agradable conversa.

Taula
Calefacció
Aire condicionat
Wifi
WC
No
CUINA

La cuina del Taronger està totalment equipada amb tot el necessari pels nostres hostes. És una cuina gran, amb una illa a part, on podreu preparar tots els àpats durant la vostra estada. A més, també compta amb una llar de foc, que aporta calidesa a l’espai.

Focs
Forn
Rentaplats
Cafetera
Nevera
Rentadora
Llar de foc
Televisió
SALA D’OCI

La sala d’oci i biblioteca és una de les sales més imponents de la masia. Situada al primer pis, és un lloc perfecte per descansar i relaxar-se en qualsevol moment del dia. Compta amb diversos sofàs i amb una taula de billar. També té televisió i alguns llibres.

Televisió
Calefacció
Aire condicionat
Billar
Wifi
WC
JARDÍ

Un dels espais més especials del Taronger és el nostre jardí. Consta d’un porxo molt característic i una gran piscina. És un espai perfecte per a tots els hostes, tant per prendre el sol, refrescar-se o parar la fresca al capvespre. També hi ha una barbacoa ben equipada.

Piscina
Barbacoa
Porxo
Taules
Balancí
Gespa
Porteries futbol
WC
No